Καμιά διασκέδαση δεν είναι τόσο φτηνή όσο το διάβασμα και καμιά ηδονή δεν διαρκεί τόσο πολύ.
~Lady May Montagu~


Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

34733190Δύο μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό εφόσον ο ένας είναι νεκρός. 

Ο Ντέιβιντ κι η Αντέλ φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι. Εκείνος επιτυχημένος ψυχίατρος, εκείνη η όμορφη σύζυγος που τον λατρεύει. Γιατί, όμως, την ελέγχει τόσο; Και γιατί εκείνη κρύβει τόσο πολλά; 

Καθώς η Λουίζ, η νέα γραμματέας του Ντέιβιντ, έρχεται όλο και πιο κοντά στο ζευγάρι, καταλήγει με περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις. Το μόνο απολύτως ξεκάθαρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτό τον γάμο. Αλλά ούτε που της περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είναι αυτό το «κάτι» και πού μπορεί να φτάσει κανείς για να προστατεύσει τα μυστικά του.





Ξεκινά με μια συνηθισμένη ιστορία, στην οποία με κούρασαν λίγο οι περιττές περιγραφές και οι λεπτομέρειες, όμως τα αρνητικά μέχρις εκεί. 
Από τα μισά του βιβλίου, ο ρυθμός επιταχύνεται και οι ήρωες αποδίδονται εξαιρετικά! Μυστήριο, αγωνία, ένταση και ανατροπές σε καθηλώνουν! 
Εξαιρετικό ψυχογράφημα της ηρωίδας, η οποία μέχρι το τέλος κρατά το νήμα της πλοκής, ευαίσθητη, ειρωνική, αλαζονική, πανούργα, μεθοδεύει απίστευτα τον "ιστό" της και σε οδηγεί σε ένα τέλος πραγματικά ανατριχιαστικό όσο και απολαυστικό! 
Από τα πολύ καλά ψυχολογικά θρίλερ, που το θυμάσαι για καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου